Bereidingstijd: 35 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 750 gram aardappelen (netto gewicht)
- 2 uien
- 2 tomaten
- 200 gram blokjes rookspek
- Peper, zout en rozemarijn
- 2 teentjes knoflook
- Olijfolie
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de aardappelen in blokjes van 2×2 centimeter
- Kook deze in water en zout bijna gaar (let op dat ze niet te gaar worden)
- Afgieten en af laten koelen
- Snij de uien in kleine blokjes, snij de tomaten in kleine blokjes
- Hak de knoflook fijn
- Doe een beetje olijfolie in een grote koekenpan
- Bak de blokjes rookspek met de uien en de knoflook mooi bruin
- Voeg de aardappelen toe, en bak deze mee
- Vervolgens de tomaten meebakken
- Maak het geheel op smaak met peper, en rozemarijn
Serveertip:
- Serveer dit aardappelgerecht met salade en een malse biefstuk
Categorie: Aardappelbereidingen
Ingrediënten: aardappelen, knoflook, olijfolie, rookspek, rozemarijn, tomaten, uien
Was het lekker? Deel dit recept: