Nagerechten

Chocoladesaus

Bereidingswijze: 15 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 4 dl melk 1 flinke eetlepel cacaopoeder 50 gram suiker 20 gram custardpoeder Bereidingswijze van dit recept: De melk in een pan doen, houd een klein beetje achter om de custard aan te […]

Bekijk recept »

Chocoladevla

Bereidingstijd: 20 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 1 liter volle melk 50 gram custardpoeder 75 gram suiker 3 eetlepels cacao Bereidingswijze van dit recept: Maak de custardpoeder aan met een beetje koude melk Vermeng de suiker en de cacao met […]

Bekijk recept »

Custardvla

Bereidingstijd: 15 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 8 dl melk 2 dl room 60 gram suiker 50 gram custard Bereidingswijze van dit recept: Roer de custard met de suiker door elkaar Maak dit aan met een beetje koude melk Breng […]

Bekijk recept »

Custardvla met warme kersen

Bereidingstijd: 15 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 8 dl melk 50 gram custard 75 gram suiker 1 klein potje kersen 1 eetlepel aardappelmeel Bereidingswijze van dit recept: De custard met een beetje koude melk aanmaken De rest van de melk […]

Bekijk recept »

Gebakken bananen

Bereidingstijd: 20 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 4  grote bananen 200 gram bloem 3 dl melk 1 ei Suiker en kaneel Bereidingswijze van dit recept: Maak een glad beslag van: bloem, melk en ei Snij de bananen in tweeën Haal […]

Bekijk recept »

Gevulde flensjes

Bereidingstijd: 35 minuten Benodigdheden voor dit recept Voor 10 stuks Flensjes: 250 gram bloem 2 eieren 650 cc melk Zout, en kaneel 1 eetlepel custardpoeder Voor de vulling: 500 cc melk 40 gram custardpoeder 60 gram suiker 1 vanillestokje Bereidingswijze […]

Bekijk recept »

Gevulde sinaasappelen

Bereidingstijd 45 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 2 grote handsinaasappels 1 citroen 75 gram suiker 1/4 liter slagroom 8 gram gelatine 5 cl water Sinaasappelsap aanvullen tot 1/2 liter Bereidingswijze van dit recept: Snij de sinaasappels doormidden en pers deze uit Pers […]

Bekijk recept »

Glühwein maken

Bereidingstijd: 20 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 1 fles rode wijn ( Côtes du Rhône) 750 ml 1 sinaasappel 1 kaneelstokje 5 hele kruidnagelen Suiker Bereidingswijze van dit recept: Doe de wijn in een pan Snij vervolgens de sinaasappel doormidden, steek […]

Bekijk recept »

Griesmeelpudding met bessensaus

Bereidingstijd: 25 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 1 liter melk 100 gram griesmeel 75 gram suiker Schil van een citroen Benodigdheden voor de saus: 2 1/2 dl bessensap Aardappelmeel 50 gram suiker Kaneelstokje Bereidingswijze van dit recept: Kook de melk […]

Bekijk recept »

Haagse bluf

Bereidingstijd: 15 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 2 dl bessensap 4 eiwitten 150 gram suiker Bereidingswijze van dit recept: Zorg er voor dat de gereedschappen en de kom goed schoon en ontvet zijn Splits de dooier van de eiwitten, en doe de […]

Bekijk recept »