Stoofpotjes

Surinaamse stoofpot met kip

Bereidingstijd: 60 minuten Benodigdheden voor dit recept: 8 stuks kleine drumsticks 4 teentjes knoflook 2 uien en 2 tomaten 4 eetlepels ketjap Gemberpoeder, zwarte peper Groentebouillonblokje Olie Bereidingswijze van dit gerecht: De drumsticks inwrijven met zwarte peper, gemberpoeder en ketjap […]

Bekijk recept »

Vegetarische stoofpot

Bereidingstijd: 45 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 500 gram aardappelen 150 gram champignons 150 gram ui 2 tomaten 200 gram wortel 1 rode paprika 100 gram bleekselderij 1/2 courgette Laurierblaadje , knoflookpoeder, peper en zout 1/2  glas rode wijn 3 […]

Bekijk recept »

Veluws stoofpotje

Bereidingstijd: 2  1/2 uur Benodigdheden voor dit gerecht: 500 gram sucadelappen 250 gram uien 250 gram winterwortel 250 gram bospaddenstoelen 2 dl rode wijn 1 blikje tomatenpuree 1 theelepel mosterd Zout, peper, paprika en bieslook Bloem en boter Bereidingswijze van […]

Bekijk recept »

Visstoofpotje

Bereidingstijd: 30 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 250 gram kabeljauwfilet 250 gram zalmfilet 100 gram Hollandse garnalen 1 rode en 1 groene paprika 200 gram champignons 2 sjalotjes 2 tomaten, 2 teentjes geperste knoflook 1/2 liter visbouillon Laurierblaadje, tijm en […]

Bekijk recept »

Vlaams stoofpotje

Bereidingstijd: 2  1/2 uur Benodigdheden voor dit recept: 500 gram sucadelapjes 150 gram uien klein blikje tomatenpuree 1 flesje donker bier 1 lepel suikerstroop 30 gram bloem Mosterd Olie Zout en peper Bereidingswijze van dit gerecht: Snij de sukadelapjes in […]

Bekijk recept »

Wildstoofpotje

Bereidingstijd: 2  1/2 uur Benodigdheden voor dit gerecht: 500 gram herten poulet 100 gram prei 150 gram uien 100 gram winterwortel 1 blikje tomatenpuree 2 dl rode wijn Zout en peper Selderij, peterselie en basilicum 100 gram gedroogde pruimen Boter […]

Bekijk recept »

Winterstoofpotje

Bereidingstijd: 40 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 500 gram kipfilet 2 grote uien 200 gram winterwortel 200 gram witte kool 4 gepelde tomaten Peper, tijm, laurier en majoraan ( naar behoefte ) 2 takjes selderij Boter 7 dl kippenbouillon van […]

Bekijk recept »