Voorgerechten

Franse tomatensoep

Bereidingstijd: 30 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 1 liter bouillon (van een tablet) 30 gram boter 35 gram bloem 2 blikjes tomatenpuree 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 150 gram winterwortel 150 gram bleekselderij Basilicum en tijm  Zout en peper Bereidingswijze van dit […]

Bekijk recept »

Franse uiensoep

Bereidingstijd: 30 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 600 gram uien 1 liter bouillon 50 gram boter 35 gram bloem Zout en peper 25 gram geraspte kaas Scheutje rode port Bereidingswijze van dit recept: Snij de uien in ringen Doe de […]

Bekijk recept »

Garnalencocktail

Bereidingstijd: 25 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 250 gram Hollandse garnalen 125 cc slagroom 2 eetlepels mayonaise 2 eetlepels tomatenketchup Whisky Peper, zout en paprikapoeder Sla Citroen Bereidingswijze van dit recept: Klop de slagroom lobbig, en roer vervolgens de mayonaise […]

Bekijk recept »

Gebonden aspergesoep

Bereidingstijd: 30 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 1 liter bouillon 25 gram boter 35 gram bloem 200 gram asperges Zout,  peper, dille en aroma Kookroom Bereidingswijze van dit recept: Maak van de boter en bloem een blanke roux Laat de […]

Bekijk recept »

Gebonden champignonsoep

Bereidingstijd: 35 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 1 liter bouillon 100 gram champignons 1/4 citroen 1/2 uitje 25 gram boter 35 gram bloem Room Zout, peper en aroma Bereidingswijze van dit recept Was de champignons en snijd deze in plakjes […]

Bekijk recept »

Gebonden kerriesoep

Bereidingstijd:30 minuten Benodigdheden voor dit recept: 1 liter kippenbouillon 25 gram boter 35 gram bloem 1 / 2 uitje Kippenvlees, rijst Zout, peper en 1 theelepel kerriepoeder Basilicum en bieslook Room Bereidingswijze van dit gerecht: Doe de boter in een […]

Bekijk recept »

Gebonden kervelsoep

Bereidingstijd: 35 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 1 liter bouillon (van een tablet) 25 gram boter en 35 gram bloem 1 bosje kervel en 1 bosje selderij 30 gram rijst 1 ui Peper en aroma Bereidingswijze van dit recept: Snij […]

Bekijk recept »

Gebonden koolrabisoep

Bereidingstijd: 35 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 1 liter bouillon ( van een tablet ) 1 koolrabi 25 gram boter 35 gram bloem 1 kleine prei Zout, peper en aroma 1 scheutje room Bereidingswijze van dit recept: Verwarm de boter […]

Bekijk recept »

Gebonden tomatensoep

Bereidingstijd: 30 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 1 liter bouillon 30 gram boter 35 gram bloem 100 gram tomatenpuree Zout, peper en aroma Vermicelli Selderij, room Bereidingswijze van dit gerecht: Boter in de pan doen,  uit laten bruisen ( water […]

Bekijk recept »

Gevulde komkommer (koud)

Bereidingstijd: 20 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 1 grote komkommer of 2 kleine 4 plakjes ham 2 hardgekookte eieren Mayonaise Zout, peper en kerrie Bereidingswijze van dit recept: Was de komkommer, en snij deze in schijven van 3 centimeter Hol […]

Bekijk recept »