Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 250 gram geraspte jong belegen kaas
- 600 gram wortel
- 800 gram aardappelen
- 2 tomaten en 1 ui
- Peper, koriander en nootmuskaat
- 2 dl room
- Boter
Bereidingswijze van dit recept:
- Schil de wortelen en de aardappel, en snij deze in blokjes
- Snij de ui en de tomaten in blokjes
- Doe de boter in een pan, en smoor hierin de blokjes aardappel met de wortel
- De tomaten en de ui toevoegen
- Vervolgens met de deksel op de pan dit 10 minuten zachtjes laten smoren
- Voeg de peper en de koriander toe
- Tenslotte de kookroom en de nootmuskaat erbij doen
- Als dit kookt de pan van het vuur nemen, en voorzichtig de geraspte kaas erdoor roeren
Serveertip:
- Serveer kaaspotje met rauwkost zoals: Hollandse salade
Categorie: Eenpansgerechten
Ingrediënten: aardappelen, geraspte kaas, koriander, nootmuskaat, room, tomaten, uien, wortelen
Was het lekker? Deel dit recept: