Bereidingstijd 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 600 gram kapucijners uit blik
- 100 gram magere spekreepjes
- 300 gram gehakt
- 100 gram uien
- 800 gram aardappelen
- Gehaktkruiden
Bereidingswijze van dit recept:
- Uien en aardappels in blokjes snijden
- Mager rookspek in reepjes snijden
- Kook de aardappelblokjes beetgaar
- Bak de uien met de spekreepjes in een koekenpan
- Voeg het gekruid gehakt toe, en bak dit rullend gaar
- Bak de aardappelblokjes bruin in een koekenpan
- Doe op het laatste moment de uitgelekte kapucijners door het gehaktmengsel.
- Goed doorverwarmen
- Aardappelblokjes toevoegen, en voorzichtig erdoor scheppen
Serveertip:
- Serveer dit gerecht na een lange wandeling.
- U kunt dit gerecht verrijken door er rauwkost bij te serveren
Categorie: Eenpansgerechten
Ingrediënten: aardappelen, capucijners, gehakt, gehaktkruiden, kapucijners, spekreepjes, uien
Was het lekker? Deel dit recept: