Spaghetti carbonara

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 350 gram spaghetti
  • 200 gram ontbijtspek
  • 3 eieren
  • 2 teentjes knoflook
  • Peper
  • 1 dl room
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • Olie

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij het ontbijtspek in dobbelsteentjes
  2. Hak de teentjes knoflook fijn
  3. Breek de eieren in een kom, en roer de peper, room en de Parmezaanse kaas erdoor
  4. Kook de spaghetti beetgaar (al dente) kijk naar de kooktijd op de verpakking
  5. De olie in een pan doen, en bak hierin de knoflook en de blokjes ontbijtspek
  6. De spaghetti afgieten, de gebakken spekblokjes erdoor scheppen
  7. Als laatste de het eimengsel erdoor roeren totdat er stolling ontstaat
  8. Direct serveren

Serveertip:

Categorie: Eenpansgerechten
Ingrediënten: , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *