Stoofschotel koolraap

Bereidingstijd: 70 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 750 gram koolraap
  • 750 gram aardappels
  • 250 gram gehakt
  • 8 plakken ham
  • Geraspte kaas
  • Zout en nootmuskaat
  • 3 dl melk
  • 2 eetlepels maizena
  • Boter

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Schil de koolraap en de aardappels, en snij deze in blokjes van 2 centimeter
  2. Was deze zorgvuldig, en kook de blokjes in 20 minuten gaar
  3. Snij de ham in reepjes
  4. Van de melk en maizena een sausje maken
  5. Maak deze op smaak met zout en nootmuskaat
  6. Bak het gehakt rul in een pan
  7. Vermeng alle ingrediënten door elkaar, en leg deze in een ovenschaal
  8. Strooi er iets geraspte kaas over
  9. Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 160 0 C gedurende 25 minuten

Serveertip:

  • Eet stoofschotel koolraap eens met een bruin stokbroodje

Categorie: Eenpansgerechten
Ingrediënten: , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *