Bereidingstijd: 70 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 750 gram koolraap
- 750 gram aardappels
- 250 gram gehakt
- 8 plakken ham
- Geraspte kaas
- Zout en nootmuskaat
- 3 dl melk
- 2 eetlepels maizena
- Boter
Bereidingswijze van dit recept:
- Schil de koolraap en de aardappels, en snij deze in blokjes van 2 centimeter
- Was deze zorgvuldig, en kook de blokjes in 20 minuten gaar
- Snij de ham in reepjes
- Van de melk en maizena een sausje maken
- Maak deze op smaak met zout en nootmuskaat
- Bak het gehakt rul in een pan
- Vermeng alle ingrediënten door elkaar, en leg deze in een ovenschaal
- Strooi er iets geraspte kaas over
- Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 160 0 C gedurende 25 minuten
Serveertip:
- Eet stoofschotel koolraap eens met een bruin stokbroodje
Categorie: Eenpansgerechten
Ingrediënten: aardappelen, gehakt, geraspte kaas, ham, koolraap, maizena, melk, nootmuskaat
Was het lekker? Deel dit recept: