Bereidingstijd 60 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 12 kleine stronkjes witlof
- 12 plakken achterham
- Kaassaus
- Zout
Bereidingswijze van dit recept:
- Verwijder de bittere pit uit de stronkjes witlof
- Kook de stronkjes witlof in ruim water met een beetje zout in 20 minuten gaar
- Laat de stronkjes afkoelen, en rol ze in een plakje achterham
- Leg de ingerolde stronkjes in een ovenschaal
- Bedek de stronkjes witlof met kaassaus
- Strooi er vervolgens een beetje paneermeel over
- Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 185 o C
- En laat dit alles ongeveer 35minuten bruinen en doorwarmen
Serveertip:
- Serveer witlofrolletjes uit de oven met aardappelpuree
- Dit gerecht kan ook een dag ervoor klaargemaakt worden, lekker makkelijk
Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: achterham, kaassaus, witlof
Was het lekker? Deel dit recept: