Bereidingstijd: 20 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 2 struikjes paksoi (800 gram)
- 2 teentjes knoflook
- 1 uitje
- Olie
- 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel koriander en 4 eetlepels ketjap
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de struikjes paksoi in reepjes, en was deze zorgvuldig
- Hak de teentjes knoflook fijn, snij de ui in blokjes
- De olie in een wokpan verhitten, en bak de ui en de knoflook hierin
- De gesneden paksoi toevoegen
- Vervolgens de gemberpoeder, koriander en de ketjap erbij doen
- Onder voortdurend omscheppen in 10 minuten gaar stoven
Serveertip:
- Gestoofde paksoi kunt u gebruiken bij diverse aardappelgerechten b.v aardappelpuree
- En vlees en visgerechten b.v gebakken zalmfilets of kipfilet
Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: gemberpoeder, ketjap, knoflook, koriander, olie, paksoi, uien
Was het lekker? Deel dit recept: