Bereidingstijd: 25 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 1200 gram andijvie
- Zout, nootmuskaat
- Bechamelsaus
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de andijvie in reepjes van 2 centimeter
- Was de andijvie zo vaak dat er geen vuil meer in zit
- Kook de andijvie met aanhangend water en zout
- Giet deze af op een vergiet , en meng de bechamelsaus door de andijvie
Bereidingswijze bechamelsaus:
- Maak van 20 gram boter en 25 gram bloem een blanke roux
- 2 1/2 dl melk toevoegen, even doorkoken
- Op smaak maken met zout en nootmuskaat
Serveertip:
- Andijvie met een sucadelapje, daar krijgt u het Hollandse gevoel bij
Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: andijvie, bechamelsaus, nootmuskaat
Was het lekker? Deel dit recept: