Spinazie met roerei

Bereidingstijd: 25 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 1500 gram spinazie
  • Zout, nootmuskaat en kerrie
  • 2 dl melk
  • 1 eetlepel maizena

Voor het roerei:

  • 6 eieren
  • Zout, peper en room

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Was de spinazie zorgvuldig, en zet deze op met aanhangend water
  2. Laat de spinazie kort koken en giet het vocht eraf
  3. Snij de spinazie fijn, en doe deze terug in de pan
  4. Bind de spinazie  af met een papje van melk en maizena
  5. Voeg zout,  nootmuskaat en kerrie toe

Bereidingswijze van de roereieren:

  1. Klop de eieren los in een schaal met zout, peper en room
  2. Verwarm een  koekenpan met een beetje boter
  3. Doe het ei in de pan
  4. En roer met een garde zolang totdat het ei gestold is ( niet bakken)

Serveertip:

  • Serveer roerei samen met spinazie, zeer geschikt als vegetarische vleesvervanger
  • U kunt ook blokjes ham door het roerei doen

Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *