Bereidingstijd: 25 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 1500 gram spinazie
- Zout, nootmuskaat en kerrie
- 2 dl melk
- 1 eetlepel maizena
Voor het roerei:
- 6 eieren
- Zout, peper en room
Bereidingswijze van dit recept:
- Was de spinazie zorgvuldig, en zet deze op met aanhangend water
- Laat de spinazie kort koken en giet het vocht eraf
- Snij de spinazie fijn, en doe deze terug in de pan
- Bind de spinazie af met een papje van melk en maizena
- Voeg zout, nootmuskaat en kerrie toe
Bereidingswijze van de roereieren:
- Klop de eieren los in een schaal met zout, peper en room
- Verwarm een koekenpan met een beetje boter
- Doe het ei in de pan
- En roer met een garde zolang totdat het ei gestold is ( niet bakken)
Serveertip:
- Serveer roerei samen met spinazie, zeer geschikt als vegetarische vleesvervanger
- U kunt ook blokjes ham door het roerei doen
Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: eieren, kerrie, maizena, melk, nootmuskaat, room, spinazie
Was het lekker? Deel dit recept: