Spitskool met kerrie

Bereidingstijd: 25 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 1 kilo spitskool
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 afgestreken eetlepel kerriepoeder
  • Olijfolie, zout

Bereidingswijze van dit gerecht:

  1. Snij de spitskool in zeer kleine reepjes
  2. Was de gesneden spitskool, en laat deze goed uitlekken op een vergiet
  3. Snij de ui in blokjes, en de knoflook fijn hakken
  4. De olijfolie in een wokpan verhitten, de ui en de knoflook bakken
  5. Vervolgens de spitskool erbij doen
  6. Strooi de kerriepoeder erover
  7. Of en toe omroeren
  8. Als laatste het zout toevoegen

Serveertip:

  • Serveer spitskool met kerrie,  met rijst en satévlees

Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *