Kipfilet gevuld met mozzarella

Bereidingstijd: 25 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 stuks kipfilet à 125 gram
  • 1 bol van 125 gram mozzarella
  • Mosterd
  • Zout, peper, paprikapoeder
  • Bloem en boter

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de kipfilet aan een kant in, en klap deze open
  2. De open gesneden kipfilets dun insmeren met fijne mosterd
  3. Snij de mozzarella in reepjes en leg deze in de open gesneden kipfilet
  4. De kipfilet dichtvouwen, en deze inwrijven met zout, peper, en paprikapoeder
  5. Vervolgens de kipfilet om en om in de bloem drukken
  6. Verwarm de boter in een koekenpan, en bak de kipfilet zachtjes aan beide kanten gaar

Serveertip:

Serveer kipfilet gevuld met mozzarella met patat frites en frisse Hollandse salade


http://www.kokenmetkoos.nl/kip-en-eiergerechten/kipfilet-gevuld-met-mozzarella/
Afgedrukt op woensdag 13 december 2017

Recepten voor de lekkerste gerechten vind je bij Koken met Koos
Copyright 2017 © www.KokenMetKoos.nl