Chocoladepudding

Bereidingstijd: 20 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 1 liter melk
  • 75 gram custard
  • 75 gram suiker
  • 3 eetlepels cacaopoeder

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Maak de custard aan met een beetje koude melk
  2. Doe de rest van de melk met de suiker en de cacaopoeder in een pan en breng dit aan de kook
  3. Als de melk kookt de aangemaakte custard door de kokende melk roeren
  4. Aan de kook brengen, en de hete massa in een natgemaakte vorm gieten
  5. Afdekken met plastic folie ( voorkomt velvorming )
  6. Aflaten koelen, en 12 uur in de koelkast oplaten stijven
  7. De pudding op een schaal uit de vorm storten ( eventueel onder de hete kraan houden )

Serveertip:

  • De pudding garneren met slagroom
  • Serveren met vanillesaus

Categorie: Nagerechten
Ingrediënten: , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *