Bereidingstijd: 20 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 1 liter melk
- 75 gram custard
- 75 gram suiker
- 3 eetlepels cacaopoeder
Bereidingswijze van dit recept:
- Maak de custard aan met een beetje koude melk
- Doe de rest van de melk met de suiker en de cacaopoeder in een pan en breng dit aan de kook
- Als de melk kookt de aangemaakte custard door de kokende melk roeren
- Aan de kook brengen, en de hete massa in een natgemaakte vorm gieten
- Afdekken met plastic folie ( voorkomt velvorming )
- Aflaten koelen, en 12 uur in de koelkast oplaten stijven
- De pudding op een schaal uit de vorm storten ( eventueel onder de hete kraan houden )
Serveertip:
- De pudding garneren met slagroom
- Serveren met vanillesaus
Categorie: Nagerechten
Ingrediënten: cacao, custard, melk, slagroom, suiker, vanillesaus
Was het lekker? Deel dit recept: