Chocoladevla

Bereidingstijd: 20 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 1 liter volle melk
  • 50 gram custardpoeder
  • 75 gram suiker
  • 3 eetlepels cacao

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Maak de custardpoeder aan met een beetje koude melk
  2. Vermeng de suiker en de cacao met de rest van de melk
  3. Breng dit aan de kook, roer het custardpapje door de kokende melk
  4. Als dit kookt, neem het van het vuur, giet het in een schaal
  5. Dek de chocoladevla af met huishoudfolie, en laat het 12 uur afkoelen
  6. Voor het uitserveren nog even goed doorroeren

Serveertip:

  • Serveer chocoladevla met een toefje slagroom en daarop een beetje hagelslag

Categorie: Nagerechten
Ingrediënten: , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *