Haagse bluf

Bereidingstijd: 15 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 2 dl bessensap
  • 4 eiwitten
  • 150 gram suiker

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Zorg er voor dat de gereedschappen en de kom goed schoon en ontvet zijn
  2. Splits de dooier van de eiwitten, en doe de eiwitten in een kom
  3. Voeg de suiker en de bessensap toe
  4. Klop het geheel luchtig en stijf ( u moet de kom kunnen omdraaien zonder dat het er uit valt )

Serveertip:

  • Serveer de Haagse bluf met verse fruitsalade en yoghurt
  • Zorg dat de eieren vers zijn

Categorie: Nagerechten
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

2 reacties op Haagse bluf

  1. f.kleijn op 22 augustus 2011 om 15:04

    Men kan kloppen wat je wildt,maar het blijft zacht, en precies de maten aangehouden.

    • Koos op 4 oktober 2011 om 18:32

      Beste f.Kleijn

      Excuus voor mijn late reactie, maar de oplossing van probleem die u tegen kwam bij het maken van een Haagse bluf zou kunnen zijn:
      Het is van groot belang dat het gereedschap en de kom die u gebruikt om Haagse bluf te maken ontvet en schoon moet zijn
      U moet overdreven schoongemaakte gereedschappen gebruiken
      Ontvetten met afwasmiddel en goed naspoelen zijn van het grootste belang
      Misschien lukt het een volgende keer beter
      Succes en groeten van Koos

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *