Bereidingstijd: 15 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 2 dl bessensap
- 4 eiwitten
- 150 gram suiker
Bereidingswijze van dit recept:
- Zorg er voor dat de gereedschappen en de kom goed schoon en ontvet zijn
- Splits de dooier van de eiwitten, en doe de eiwitten in een kom
- Voeg de suiker en de bessensap toe
- Klop het geheel luchtig en stijf ( u moet de kom kunnen omdraaien zonder dat het er uit valt )
Serveertip:
- Serveer de Haagse bluf met verse fruitsalade en yoghurt
- Zorg dat de eieren vers zijn
Categorie: Nagerechten
Ingrediënten: bessensap, eiwitten, fruitsalade, suiker, yoghurt
Was het lekker? Deel dit recept:
Men kan kloppen wat je wildt,maar het blijft zacht, en precies de maten aangehouden.
Beste f.Kleijn
Excuus voor mijn late reactie, maar de oplossing van probleem die u tegen kwam bij het maken van een Haagse bluf zou kunnen zijn:
Het is van groot belang dat het gereedschap en de kom die u gebruikt om Haagse bluf te maken ontvet en schoon moet zijn
U moet overdreven schoongemaakte gereedschappen gebruiken
Ontvetten met afwasmiddel en goed naspoelen zijn van het grootste belang
Misschien lukt het een volgende keer beter
Succes en groeten van Koos