Bereidingstijd: 25 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 150 gram Aardbeien
- 2 Sinaasappels
- 2 peren
- 1/2 Ananas
- 1/2 Meloen
- 2 bananen
Bereidingswijze van dit recept:
- Maak de aardbeien schoon en snij deze doormidden
- Schil de peren en snij deze in partjes
- Schil de sinaasappels met een scherp mes zodat het vliesje meegenomen wordt
- Snij met en scherp mes de partjes eruit, knijp het sap uit de sinaasappel restanten
- Ananas en de meloen schoonmaken en in stukjes snijden
- Alles bij elkaar doen, en als laatste schijfjes banaan erbij doen
Serveertip:
- Serveer de verse fruitsalade met slagroom
- U kunt verse fruitsalade ook uitstekend combineren met Haagse bluf
- U kunt natuurlijk ook ander fruitsoorten gebruiken, zoals: Appel–Kiwi–Frambozen–Kersen–Perzik enz.
Categorie: Nagerechten
Ingrediënten: aardbeien, ananas, bananen, meloen, sinaasappels
Was het lekker? Deel dit recept: