Bereidingstijd: 20 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
Voor 8 á 10 stuks pannenkoekjes
- 250 gram bloem
- 2 eieren
- 650 cc melk
- Zout, en kaneel
- 1 eetlepel custardpoeder
Voor de vulling:
- 2 appels
- 2 bananen
- Iets citroensap
- 8 bolletjes roomijs
Bereidingswijze van de pannenkoekjes:
- Maak van de bovenste genoemde ingrediënten een glad beslag
- Verwarm boter in de koekenpan, en bak hierin de pannenkoekjes
- Schil de de appelen snij deze in kleine stukjes
- Snij de banaan in kleine stukjes, en vermeng de appel en banaan met een beetje citroensap
- De pannenkoekjes vullen met de appel/banaan mix en sla deze dubbel
- Serveren met bolletjes roomijs
Serveertip:
- Pannenkoeken met banaan en ijs kunt u gebruiken voor een heerlijk zoet nagerecht
- Natuurlijk voor een tussendoortje of een traktatie voor een kinderfeestje
Categorie: Warme nagerechten
Ingrediënten: appels, bananen, bloem, citroensap, custardpoeder, eieren, kaneel, melk, roomijs
Was het lekker? Deel dit recept: