Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
Voor 8 á 10 stuks pannenkoekjes
- 250 gram bloem
- 2 eieren
- 650 cc melk
- Zout, en kaneel
- 1 eetlepel custardpoeder
- Boter
- Poedersuiker
Bereidingswijze van de pannenkoekjes:
- Maak van de bovenste genoemde ingrediënten een glad beslag
- Verwarm boter in de koekenpan, en bak hierin de pannenkoekjes
- Gebruik de warme kersen om de pannenkoekjes te vullen
- Rol de pannenkoekjes met vulling op, en bestrooi deze met poedersuiker
Bereidingswijze voor de warme kersen:
- 1 potje kersen op sap verwarmen in een pannetje
- Iets afbinden met een eetlepel aardappelmeel aangemaakt met een beetje koud water
Serveertip:
- Serveer warme pannenkoekjes met warme kersen als een warm nagerecht
- U kunt er eventueel vanille-ijs bij serveren
Categorie: Warme nagerechten
Ingrediënten: bloem, custardpoeder, eieren, kaneel, melk, poedersuiker
Was het lekker? Deel dit recept: