Pannenkoekjes met warme kersen

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

Voor 8 á 10 stuks pannenkoekjes

  • 250 gram bloem
  • 2 eieren
  • 650 cc melk
  • Zout, en kaneel
  • 1 eetlepel custardpoeder
  • Boter
  • Poedersuiker

Bereidingswijze van de pannenkoekjes:

  1. Maak van de bovenste genoemde ingrediënten een glad beslag
  2. Verwarm boter in de koekenpan, en bak hierin de pannenkoekjes
  3. Gebruik de warme kersen om de pannenkoekjes te vullen
  4. Rol de pannenkoekjes met vulling op, en bestrooi deze met poedersuiker

Bereidingswijze  voor de warme kersen:

  1. 1 potje kersen op sap verwarmen in een pannetje
  2. Iets afbinden met een eetlepel aardappelmeel aangemaakt met een beetje koud water

Serveertip:

  • Serveer warme pannenkoekjes met warme kersen als een warm nagerecht
  • U kunt er eventueel vanille-ijs bij serveren

Categorie: Warme nagerechten
Ingrediënten: , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *