Bereidingstijd: 45 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 dl water
- 2 dl bessensap
- 2 dl limonadesiroop ( Karvan )
- 40 gram gort
- 15 gram suiker
- Kaneel, aardappelmeel
- 40 gram krenten, 40 gram rozijnen
Bereidingswijze van dit recept:
- Het water aan de kook brengen, en de gort toevoegen
- De gort in 30 minuten gaar koken
- De bessensap en de limonadesiroop toevoegen
- Suiker, kaneel en de krenten en rozijnen toevoegen
- Aan de kook brengen
- Afbinden naar behoefte, met aardappelmeel
- Aflaten koelen, en koud serveren
Serveertip:
- Een heerlijk nagerecht bij warm weer
Categorie: Nagerechten
Ingrediënten: aardappelmeel, bessensap, gort, kaneel, krenten, limonadesiroop, rozijnen, suiker, water
Was het lekker? Deel dit recept: