Yoghurtpudding

Bereidingstijd: 25 minuten

Benodigdheden voor dit recept:

  • 6 dl yoghurt
  • 2 dl karnemelk
  • 50 cl slagroom
  • 1 dl water
  • 10 gram gelatine
  • 50 gram suiker

Bereidingswijze van dit gerecht:

  1. Los de gelatine op in het water
  2. Roer de karnemelk door de yoghurt
  3. Maak het mengsel handwarm in een bakje heet water
  4. Voeg de suiker toe
  5. Roer de opgeloste gelatine door het mengsel
  6. Als laatste de slagroom erdoor mengen
  7. Giet dit alles in een vorm die nat gemaakt is met koud water
  8. 12 uur oplaten stijven in de koelkast

Serveertip:

  • Yoghurtpudding met aardbeiensaus is een perfecte combinatie

Categorie: Nagerechten
Ingrediënten: , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *