Duitse aardappelsalade

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 750 gram aardappelen ( netto gewicht )
  • 2 bosuitjes
  • 2 hard gekookte eieren
  • 1 zure appel
  • 3 augurken
  • 1 dl kookroom
  • 2 eetlepels mayonaise, bieslook, peper en zout

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Schil de aardappelen, en snij deze in klein schijfjes
  2. Kook de aardappel schijfjes bijna gaar, en laat deze afkoelen
  3. Snij de eieren, augurken, appel en bosuitjes in kleine blokjes
  4. Vermeng dit met de afgekoelde aardappel schijfjes
  5. Maak het geheel op smaak met zout, peper, mayonaise, kookroom en fijngesneden bieslook

Serveertip:

  • Aardappelsalade serveert u bij de barbecue
  • Kan ook dienen als hoofdgerecht op een zomerse dag

Categorie: Salades
Ingrediënten: , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *