Knolselderijsalade

Bereidingstijd: 15 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 400 gram knolselderij
  • 1 appel en 1 mandarijntje
  • 1 theelepel citroensap
  • Zout, peper en mayonaise

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de appel in kleine reepjes ( julienne ), en vermeng deze met de citroensap
  2. Schil de knolselderij, en snij deze in kleine reepjes
  3. Breng water aan de kook en blancheer de reepjes knolselderij in kokend water
  4. Na 2 minuten afgieten en de reepjes knolselderij met koud water afspoelen
  5. Goed uit laten lekken
  6. Vermeng de knolselderij reepjes met appel, zout, peper en mayonaise
  7. Tenslotte fijn gesneden partjes mandarijn toevoegen

Serveertip:

  • Serveer knolselderij bij een pastagerecht, zoals spaghettiof macaroni
  • U kunt knolselderij salade ook serveren op een sneetje stokbrood

Categorie: Salades
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *