Bereidingstijd: 20 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 250 gram winterwortel
- 1 sinaasappel
- 50 gram rozijnen
- 100 gram druiven
- 50 gram geroosterde pijnboompitjes
Voor de dressing:
- Peper, zout, gemberpoeder, mosterd
- 5 eetlepels slaolie en 2 eetlepels azijn
Bereidingswijze van dit recept:
- Schil de winterwortel, en rasp deze fijn
- Schil de sinaasappel, en snij de partjes in kleine stukjes
- Snij de druiven in kleine stukjes
- Wel de rozijnen in water
- Vermeng deze ingrediënten
- Maak een dressing van de bovenstaande ingrediënten
- Vermeng de dressing met de salade
- Serveer de salade met daarover de pijnboompitjes
Serveertip:
- Serveer wortelsalade met sinaasappel bij een pastagerecht
- Bijvoorbeeld spaghetti of macaroni
Categorie: Salades
Ingrediënten: azijn, druiven, gemberpoeder, mosterd, pijnboompitten, rozijnen, sinaasappels, slaolie, winterwortel
Was het lekker? Deel dit recept: