Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 5 dl runderbouillon (van een tablet)
- 1 rode paprika
- 2 sjalotjes
- 1 blikje tomatenpuree
- 100 gram champignons
- 2 eetlepels bloem
- Zout, peper en Madaira
- Boter
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de champignons in schijfjes
- Snij de sjalotjes en de paprika in kleine blokjes
- Bak de champignons met de paprika en de sjalotjes in de boter
- Voeg de tomatenpuree toe, en vervolgens de bloem erdoor roeren
- Giet de runderbouillon erbij, en laat dit 10 minuten doorkoken (goed roeren)
- Maak de saus op smaak met zout, peper en madaira
Serveertip:
Categorie: Sauzen
Ingrediënten: bloem, champignons, madaira, paprika, runderbouillon, sjalotjes, tomatenpuree
Was het lekker? Deel dit recept: