Jachtsaus

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 5 dl runderbouillon (van een tablet)
  • 1 rode paprika
  • 2 sjalotjes
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 100 gram champignons
  • 2 eetlepels bloem
  • Zout, peper en Madaira
  • Boter

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de champignons in schijfjes
  2. Snij de sjalotjes en de paprika in kleine blokjes
  3. Bak de champignons met de paprika en de sjalotjes in de boter
  4. Voeg de tomatenpuree toe, en vervolgens de bloem erdoor roeren
  5. Giet de runderbouillon erbij, en laat dit 10 minuten doorkoken (goed roeren)
  6. Maak de saus op smaak met zout, peper en madaira

Serveertip:

Categorie: Sauzen
Ingrediënten: , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *