Pindasaus

Bereidingstijd: 10 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 3 dl water
  • 5 eetlepels ketjap
  • Pindakaas
  • Sambal
  • 1 klein uitje
  • Knoflookpoeder
  • Gemberpoeder ( Djahé )
  • Komijn ( Djinten )

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Doe het water met de ketjap in een pan
  2. Voeg toe ( naar behoefte )
  3. Sambal, knoflookpoeder, djinten en djahé
  4. Hak het uitje zeer fijn, en voeg dit toe aan het water
  5. Breng het water met de specerijen aan de kook
  6. En voeg zoveel pindakaas toe, totdat er een saus van ontstaat
  7. Onder voortdurend roeren 5 minuten laten doorkoken

Serveertip:

Categorie: Sauzen
Ingrediënten: , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *