Robertsaus

Bereidingstijd: 20 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 3 dl Espagnolsaus of bruine saus (verkrijgbaar in de supermarkt)
  • 1 dl witte wijn
  • Boter
  • 1 ui
  • 1/2  eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel bruine suiker
  • 2 eetlepels rozijnen

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de ui in kleine blokjes
  2. Fruit de ui in een beetje boter
  3. Maak de Espagnolsaus volgens de beschrijving
  4. Voeg daar aan toe, het gefruite uitje, en laat dit enkele minuten doorkoken
  5. Maak de saus op smaak met:  mosterd, bruine suiker en witte wijn
  6. Als laatste de rozijnen erbij doen (niet meer koken)

Serveertip:

  • Serveer Robertsaus bij: kalkoenvlees, varkensvlees of kalfsvlees

Categorie: Sauzen
Ingrediënten: , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *