Bereidingstijd: 20 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 3 dl Espagnolsaus of bruine saus (verkrijgbaar in de supermarkt)
- 1 dl witte wijn
- Boter
- 1 ui
- 1/2 eetlepel mosterd
- 1 eetlepel bruine suiker
- 2 eetlepels rozijnen
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de ui in kleine blokjes
- Fruit de ui in een beetje boter
- Maak de Espagnolsaus volgens de beschrijving
- Voeg daar aan toe, het gefruite uitje, en laat dit enkele minuten doorkoken
- Maak de saus op smaak met: mosterd, bruine suiker en witte wijn
- Als laatste de rozijnen erbij doen (niet meer koken)
Serveertip:
- Serveer Robertsaus bij: kalkoenvlees, varkensvlees of kalfsvlees
Categorie: Sauzen
Ingrediënten: bruine suiker, espagnolsaus, mosterd, rozijnen, uien, witte wijn
Was het lekker? Deel dit recept: