Vinaigrettesaus

Bereidingstijd: 10 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 10 eetlepel olijfolie
  • 5 eetlepels azijn
  • Peper en zout
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 lepel honing
  • Bieslook en kervel
  • 1 klein uitje
  • 1 eetlepel kappertjes

Bereidingswijze van dit gerecht:

  1. Hak de kappertjes, ui , bieslook en kervel fijn
  2. De azijn in een kom doen, vervolgens de olie druppelsgewijs erdoor kloppen
  3. De gehakte kappertjes, ui, bieslook en kervel erbij doen
  4. Op smaak maken met  zout, peper, honing en mosterd

Serveertip:

  • Vinaigrettesaus serveert u bij rauwkost zoals: sla tomaten komkommer
  • Of bij gegrild vlees bijvoorbeeld bij de barbecue

Categorie: Sauzen
Ingrediënten: , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *