Stamppot spinazie

Bereidingstijd: 35 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 1000 gram aardappelen
  • 1000 gram diepvries bladspinazie (vers 1500 gram)
  • Zout, peper en nootmuskaat
  • Mosterd, melk en boter

Bereidingswijze van dit gerecht:

  1. Maak van de aardappelen een luchtige aardappelpuree
  2. Verwarm de spinazie ( verse spinazie koken en fijnsnijden )
  3. En stamp deze door de aardappelpuree
  4. Stamp dan de spinazie door de aardappelpuree
  5. Maak de stamppot op smaak met mosterd, peper en nootmuskaat
  6. Goed door verwarmen en de stamppot is klaar  voor consumptie

Serveertip:

  • De stamppot opdienen met plakjes rookspek,
  • En een sappige Gelderse rookworst

Categorie: Stamppotten
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *