Hachee

Bereidingstijd: 2  1/2 uur

Benodigdheden voor dit recept:

  • 500 gram runderpoulet
  • 100 gram boter
  • 5 grote uien
  • 75 gram bloem
  • 1 dl azijn
  • 2 laurierblaadjes
  • zout, peper en gemalen kruidnagel

Bereidingswijze van dit gerecht:

  1. Het vlees vermengen met zout, peper en een beetje bloem
  2. Daarna het vlees in de helft van de boter bruin bakken
  3. Het bruin gebakken vlees uitscheppen in een pan
  4. In een koekenpan de grof gesneden uien met de rest van de boter bruin bakken
  5. De gebakken uien bij het vlees toevoegen, de rest van de bloem meebakken
  6. Ongeveer 3/4  liter water toevoegen,  met de azijn,  kruidnagel en laurier
  7. Dit gedurende 2,5 uur laten sudderen
  8. Af en toe roeren, eventueel iets water toevoegen tegen het aanbranden

Serveertip

Categorie: Stoofpotjes
Ingrediënten: , , , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *