Gebakken Pangasius met mosterdsaus

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 mootjes Pangasiusfilet van 125 gram
  • Zout en peper
  • 4 eetlepels bloem
  • Citroensap
  • Olijfolie

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Wrijf de Pangafilets in met zout, peper en citroensap
  2. Wentel de filets door de bloem
  3. De olijfolie in een koekenpan doen, bak de pangasiusfilets om en om in 10 minuten gaar

Benodigdheden voor de saus:

  • 4 dl melk
  • 2 eetlepels maizena
  • Zout en dille
  • 1 eetlepel mosterd
  • Een scheutje witte wijn

Bereidingswijze van de saus:

  1. Maak de maizena aan met een klein beetje koude melk
  2. De rest van de  melk in een pan aan de kook brengen
  3. Bind de hete melk af met het maizena papje
  4. Als deze kookt de mosterd en het zout erbij doen
  5. Afmaken met een beetje dille en een scheutje witte wijn

Serveertip:

Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *