Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 mootjes Pangasiusfilet van 125 gram
- Zout en peper
- 4 eetlepels bloem
- Citroensap
- Olijfolie
Bereidingswijze van dit recept:
- Wrijf de Pangafilets in met zout, peper en citroensap
- Wentel de filets door de bloem
- De olijfolie in een koekenpan doen, bak de pangasiusfilets om en om in 10 minuten gaar
Benodigdheden voor de saus:
- 4 dl melk
- 2 eetlepels maizena
- Zout en dille
- 1 eetlepel mosterd
- Een scheutje witte wijn
Bereidingswijze van de saus:
- Maak de maizena aan met een klein beetje koude melk
- De rest van de melk in een pan aan de kook brengen
- Bind de hete melk af met het maizena papje
- Als deze kookt de mosterd en het zout erbij doen
- Afmaken met een beetje dille en een scheutje witte wijn
Serveertip:
- Serveer de gebakken Pangasiusfilet met mosterdsaus
- Bijpassende groente ? Geglaceerde worteltjes
Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: citroensap, dille, maizena, melk, mosterd, olijfolie, Pangasiusfilet, witte wijn
Was het lekker? Deel dit recept: