Bereidingstijd: 20 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 stuks Pangasiusfilets van 150 gram
- 500 gram bospaddenstoelen
- Olijfolie
- Bloem
- Zout, peper, tijm en dille
- 4 sjalotjes
Bereidingswijze van dit recept:
- De Pangasiusfilet met zout en peper inwrijven
- Druk deze om en om in de bloem
- Snij de sjalotjes in blokjes, snij de bospaddenstoelen in schijfjes
- Olijfolie in een koekenpan verhitten, en de Pangasiusfilet aan beide kanten bruin bakken
- Haal de gebakken Pangasiusfilet uit de pan en houd deze warm in een warme oven
- Bak in dezelfde pan de sjalotjes lichtbruin
- Vervolgens de bospaddenstoelen, tijm en dille erbij doen en op een hoog vuur bruin bakken
- Serveer de gebakken Pangasiusfilet met daarover de gebakken bospaddenstoelen
Serveertip:
- Serveer gebakken Pangasiusfilet met bospaddenstoelen met aardappelpuree
- Vergezel het geheel met een kleine Hollandse salade
- U kunt Pangasiusfilet vervangen door kabeljauwfilet of tilapiafilet
Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: bloem, bospaddenstoelen, dille, olijfolie, Pangasiusfilet, sjalotjes, tijm
Was het lekker? Deel dit recept: