Gebakken Pangasiusfilet met bospaddestoelen

Bereidingstijd: 20 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 stuks Pangasiusfilets van 150 gram
  • 500 gram bospaddenstoelen
  • Olijfolie
  • Bloem
  • Zout, peper, tijm en dille
  • 4 sjalotjes

Bereidingswijze van dit recept:

  1. De Pangasiusfilet met zout en peper inwrijven
  2. Druk deze om en om in de bloem
  3. Snij de sjalotjes in blokjes, snij de bospaddenstoelen in schijfjes
  4. Olijfolie in een koekenpan verhitten, en de Pangasiusfilet aan beide kanten bruin bakken
  5. Haal de gebakken Pangasiusfilet uit de pan en houd deze warm in een warme oven
  6. Bak in dezelfde pan de sjalotjes lichtbruin
  7. Vervolgens de bospaddenstoelen, tijm en dille erbij doen en op een hoog vuur bruin bakken
  8. Serveer de gebakken Pangasiusfilet met daarover de gebakken bospaddenstoelen

Serveertip:

  • Serveer gebakken Pangasiusfilet met bospaddenstoelen met aardappelpuree
  • Vergezel het geheel met een kleine  Hollandse salade
  • U kunt Pangasiusfilet vervangen door kabeljauwfilet of tilapiafilet

Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *