Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht
- 500 gram gehakt
- 1 ei
- 50 gram paneermeel
- Zout, peper, nootmuskaat, kerriepoeder en ketjap
Bereidingswijze van dit recept:
- Doe de gehakt met alle bovengenoemde ingrediënten in een schaal
- En kneed deze door elkaar
- Maak hier van stevige ballen, en druk ze enigszins plat
- Doe boter in een braadpan
- En bak de gehaktballen zachtjes aan beide kanten bruin
- Afblussen met bouillon of water
- De gehaktballen in de jus gaar maken
Serveertip:
- Gehaktballen zijn op vele manieren klaar te maken:
- Wat dacht u van een gesnipperd uitje erdoor te doen ?
- Of het gehakt op smaak maken met tuinkruiden zoals bieslook !
- Een eetlepel mosterd door het gehakt mengen, erg lekker !
Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: bieslook, eieren, gehakt, kerriepoeder, ketjap, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, uien
Was het lekker? Deel dit recept: