Gehaktballen

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht

  • 500 gram gehakt
  • 1 ei
  • 50 gram paneermeel
  • Zout, peper, nootmuskaat, kerriepoeder en ketjap

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Doe de gehakt met alle bovengenoemde ingrediënten in een schaal
  2. En kneed deze door elkaar
  3. Maak hier van stevige ballen, en druk ze enigszins plat
  4. Doe boter in een braadpan
  5. En bak de gehaktballen zachtjes aan beide kanten bruin
  6. Afblussen met bouillon of water
  7. De gehaktballen in de jus gaar maken

Serveertip:

  • Gehaktballen zijn op vele manieren klaar te maken:
  • Wat dacht u van een gesnipperd uitje erdoor te doen ?
  • Of  het gehakt op smaak maken met tuinkruiden zoals bieslook !
  • Een eetlepel mosterd door het gehakt mengen, erg lekker !

Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: , , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *