Bereidingstijd: 20 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 moten vis van 125 gram
- Zout, peper, dille en citroensap
- Maizena
- 4 klontjes boter
Bereidingswijze van dit recept:
- Neem 4 moten visfilet Bijvoorbeeld: Zalm, Kabeljauw of Schol
- Prepareer deze met zout en peper
- Leg deze in een pan naast elkaar
- Strooi er dille overheen, en sprenkel er een beetje citroensap over
- Leg er 4 klontjes boter op, en voeg iets water toe zodat de vismoten half bedekt zijn
- Zet de pan op een laag vuurtje, en doe een deksel op de pan
- Laat de inhoud van de pan 10 tot 15 minuten stoven (niet koken)
- Haal de moten vis voorzichtig uit de pan
- En bind het kookvocht af met een beetje maizena tot sausdikte
- Leg de moten vis terug in de pan
Serveertip:
- Serveer gestoofde vis met worteltjes en aardappelpuree
Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: citroensap, dille, maizena, moten vis
Was het lekker? Deel dit recept:
Een fantastisch gerecht doet mij aan vroeger denken heerlijk