Gestoofde vis

Bereidingstijd: 20 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 moten vis van 125 gram
  • Zout, peper, dille en citroensap
  • Maizena
  • 4 klontjes boter

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Neem 4 moten visfilet Bijvoorbeeld: Zalm, Kabeljauw of Schol
  2. Prepareer deze met zout en peper
  3. Leg deze in een pan naast elkaar
  4. Strooi er dille overheen, en sprenkel er een beetje citroensap over
  5. Leg er 4 klontjes boter op, en voeg iets water toe zodat de vismoten half bedekt zijn
  6. Zet de pan op een laag vuurtje, en doe een deksel op de pan
  7. Laat de inhoud van de pan 10 tot 15 minuten stoven (niet koken)
  8. Haal de moten vis voorzichtig uit de pan
  9. En bind het kookvocht af met een beetje maizena tot sausdikte
  10. Leg de moten vis terug in de pan

Serveertip:

Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Eén reactie op Gestoofde vis

  1. Carla Bakker op 19 augustus 2016 om 17:49

    Een fantastisch gerecht doet mij aan vroeger denken heerlijk

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *