Gevulde aardappel

Bereidingstijd: 45 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 16 stuks middelgrote aardappelen
  • 300 gram gehakt half om half
  • 1 ei, zout, peper, nootmuskaat, 1 theelepel mosterd en bieslook
  • 30 gram paneermeel
  • Boter

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Het gehakt vermengen met ei, peper, nootmuskaat, mosterd, zout en gehakte bieslook
  2. Schil de aardappelen en deze zorgvuldig wassen
  3. Snij de aardappelen door de midden, en hol deze uit met een pom parisienne boor
  4. De uitgeholde aardappelen 10 minuten koken in water
  5. Vervolgens deze vullen met het op smaak gemaakte gehakt
  6. Boter in een koekenpan verwarmen, en de gevulde aardappelen hierin aan beide kanten bakken
  7. Leg een deksel op de pan, en zorg ervoor dat dit langzaam gaart

Serveertip:


http://www.kokenmetkoos.nl/vlees-en-visbereidingen/gevulde-aardappel/
Afgedrukt op woensdag 13 december 2017

Recepten voor de lekkerste gerechten vind je bij Koken met Koos
Copyright 2017 © www.KokenMetKoos.nl