Bereidingstijd: 2 1/2 uur
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 400 gram rundvlees
- 200 gram ui
- 1 rode en 1 groene paprika
- 4 tomaten
- 200 gram champignons
- 1 teentje knoflook, en 2 eetlepels tomatenpuree
- Zout, peper en bloem
- Boter
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij het rundvlees in blokjes en vermeng dit met peper en zout
- Snij de uien. paprika,s, champignons en de tomaten
- Bak de rundvleesblokjes in de boter, en voeg de gesneden uien toe
- Voeg de tomatenpuree erbij en blus het af met water
- Laat dit geheel 2 uur sudderen op een laag vuurtje
- Bak de champignons, paprika en de tomaten met een teentje uitgeperste knoflook
- En laat dit nog een 1/2 uur meesudderen
- Als laatste afbinden met een papje van bloem en water ( lopend meel )
- U kunt de bloem vervangen door het laatste uur een grote gesneden aardappel toe te voegen
Serveertip:
- Hongaarse goulash met rijst en warme groenten
- Zoals sperzieboontjes, doperwten of boterboontjes
Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: bloem, boterboontjes, champignons, doperwten, groene paprika, knoflook, rijst, rode paprika, rundvlees, sperziebonen, tomaten, tomatenpuree, uien
Was het lekker? Deel dit recept: