Hongaarse goulash

Bereidingstijd: 2  1/2 uur

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 400 gram rundvlees
  • 200 gram ui
  • 1 rode en 1 groene paprika
  • 4  tomaten
  • 200 gram champignons
  • 1 teentje knoflook, en 2 eetlepels tomatenpuree
  • Zout, peper en bloem
  • Boter

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij het rundvlees in blokjes en vermeng dit met peper en zout
  2. Snij de uien. paprika,s, champignons en de tomaten
  3. Bak de rundvleesblokjes in de boter, en voeg de gesneden uien toe
  4. Voeg de tomatenpuree erbij en blus het af met water
  5. Laat dit geheel 2 uur sudderen op een laag vuurtje
  6. Bak de champignons, paprika en de tomaten met een teentje uitgeperste knoflook
  7. En laat dit nog een 1/2 uur meesudderen
  8. Als laatste afbinden met een papje van bloem en water ( lopend meel )
  9. U kunt de bloem vervangen door het laatste uur een grote  gesneden aardappel toe te voegen

Serveertip:

  • Hongaarse goulash met rijst en warme groenten
  • Zoals sperzieboontjes, doperwten of  boterboontjes

Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: , , , , , , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *