Kalfs-lendelapjes met katenspek

Bereidingstijd: 45 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 stuks kalfs-lendelapjes van 150 gram
  • 75 gram roomboter
  • 8 plakjes katenspek
  • Zout en peper
  • 2 dl witte wijn
  • 2 dl water

Bereidingswijze van dit recept:

  1. De kalfs-lendelapjes met zout en peper prepareren
  2. Omwikkel de kalfs-lendelapjes met katenspek
  3. In een braadpan roomboter verwarmen
  4. En de lapjes zachtjes in de boter om en om bruin bakken
  5. Vervolgens afblussen met 2 dl witte wijn en 2 dl water
  6. Op een zacht vuurtje in 20 minuten afgaren

Serveertip:

Serveer met witlof en Pommes Duchesse


http://www.kokenmetkoos.nl/vlees-en-visbereidingen/kalfs-lendelapjes-met-katenspek/
Afgedrukt op donderdag 14 december 2017

Recepten voor de lekkerste gerechten vind je bij Koken met Koos
Copyright 2017 © www.KokenMetKoos.nl