Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 stuks procureurlapjes van 125 gram
- Zout, peper, kerrie en Provençaalse kruiden
- Bloem en boter
- 1 ui
- 3 dl groentebouillon (van een tablet)
Bereidingswijze van dit recept:
- Wrijf de procureurlapjes in met: zout, peper, kerrie en Provençaalse kruiden
- Druk de gekruide lapjes om en om in de bloem
- Snij de ui in blokjes
- Doe de boter in een pan, en bak de procureurlapjes zachtjes in 25 minuten gaar
- Neem de procureurlapjes uit de pan, en bak het gesneden uitje in de boter bruin
- Blus het braadvocht af met een beetje groentebouillon, u kunt dit gebruiken als jus
Serveertip:
- Serveer procureurlapjes met sperziebonen en rijst of aardappelpuree
Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: bloem, groentebouillon, kerrie, procureurlapje, Provençaalse kruiden, uien
Was het lekker? Deel dit recept:
Ik ga dit recept vandaag maken lijkt me lekker.Groetjes.