Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 stuks varkenshaasjes
- Zout, peper en rozemarijn
- 100 gram boter
- 200 gram champignons
- 1 ui
- 250 ml kookroom
Bereidingswijze van dit recept:
- Was de champignons, en snij deze in schijfjes
- Snij de ui in blokjes
- De varkenshaasjes inwrijven met zout, peper en rozemarijn
- Boter in een pan laten bruinen, en de varkenshaasjes bruin bakken
- Bakken zodat deze roze blijven
- De haasjes uit de pan halen, en in folie warm houden
- Bak de uien en de champignons in de boter aan
- Vervolgens de kookroom erbij doen
- Even doorlaten koken
Serveertip:
- De varkenshaasjes op een bord serveren en met de roomsaus overgieten
- Serveer varkenshaasjes met roomsaus eens met verse sperziebonen
Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: champignons, kookroom, rozemarijn, uien, varkenshaasjes
Was het lekker? Deel dit recept: