Varkenshaasje met roomsaus

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 stuks varkenshaasjes
  • Zout, peper en rozemarijn
  • 100 gram boter
  • 200 gram champignons
  • 1 ui
  • 250 ml kookroom

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Was de champignons, en snij deze in schijfjes
  2. Snij de ui in blokjes
  3. De varkenshaasjes inwrijven met zout, peper en rozemarijn
  4. Boter in een pan laten bruinen, en de varkenshaasjes bruin bakken
  5. Bakken zodat deze roze blijven
  6. De haasjes uit de pan halen, en in folie warm houden
  7. Bak de uien en de champignons in de boter aan
  8. Vervolgens de kookroom erbij doen
  9. Even doorlaten koken

Serveertip:

  • De varkenshaasjes op een bord serveren en met de roomsaus overgieten
  • Serveer varkenshaasjes met roomsaus eens met verse sperziebonen

Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *