Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 stuks Tilapia filets van 125 gram
- 1 ui, 1 teentje knoflook
- 1 rode paprika, 2 tomaten
- 2 dl kookroom
- Zout, peper en 1 eetlepel basilicum (gevriesdroogd)
- Olijfolie
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de ui in blokjes
- Hak het teentje knoflook fijn
- Snij de paprika en de tomaten in blokjes
- Wrijf de Tilapia filets in met zout en peper
- Olijfolie in een pan verhitten, en bak de ui met de knoflook bruin
- Vervolgens de paprika en de tomaten mee smoren
- Voeg de kookroom toe, en leg op de saus de Tilapia filets
- Deksel op de pan doen en vervolgens het geheel 10 tot 15 minuten zachtjes laten garen
- Als laatste de basilicum toevoegen
Serveertip
- Serveer het vispotje met pasta (penne) en broccoli
Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: basilicum, knoflook, kookroom, olijfolie, paprika, tilapia, tomaten, uien
Was het lekker? Deel dit recept:
Hoi Koos, dit heb ik gisteravond gemaakt en het was heeeeeerlijk, dit is en blijvertje