Vispotje van Tilapia

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 stuks Tilapia filets van 125 gram
  • 1 ui, 1 teentje knoflook
  • 1 rode paprika, 2 tomaten
  • 2 dl kookroom
  • Zout, peper en 1 eetlepel basilicum (gevriesdroogd)
  • Olijfolie

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de ui in blokjes
  2. Hak het teentje knoflook fijn
  3. Snij de paprika en de tomaten in blokjes
  4. Wrijf de Tilapia filets in met zout en peper
  5. Olijfolie in een pan verhitten, en bak de ui met de knoflook bruin
  6. Vervolgens de paprika en de tomaten mee smoren
  7. Voeg de kookroom toe, en leg op de saus de Tilapia filets
  8. Deksel op de pan doen en vervolgens het geheel 10 tot 15 minuten zachtjes laten garen
  9. Als laatste de basilicum toevoegen

Serveertip

  • Serveer het vispotje met pasta (penne) en broccoli

Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Eén reactie op Vispotje van Tilapia

  1. marrie op 7 juli 2016 om 08:29

    Hoi Koos, dit heb ik gisteravond gemaakt en het was heeeeeerlijk, dit is en blijvertje

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *