Bereidingstijd: 2 1/2 uuur
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 300 gram runderpoulet
- 2 uien
- 1 rode paprika
- 2 tomaten
- 2 aardappelen
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 liter bouillon
- 2 teentjes knoflook
- Zout, peper, paprikapoeder, komijn, majoraan ( gebruik naar behoefte )
- Olijfolie
Bereidingswijze van dit gerecht:
- Snij de uien, paprika, tomaten, aardappelen, en de knoflook
- Bak de uien met de knoflook in de olijfolie lichtbruin
- Voeg de gesneden paprika toe, vervolgens de tomaten erbij doen
- De runderpoulet erbij doen, laten meebakken met de tomatenpuree
- Doe de bouillon erbij, en laat alles aan de kook komen
- Laat de soep 2 uur gaar worden ( let op droogkoken )
- Als laatste de gesneden aardappelen 20 minuten mee aten koken
- Maak de soep op smaak met: zout, peper, paprikapoeder, komijn, majoraan
Serveertip:
- U kunt deze soep als voorgerecht gebruiken
- Ook kunt u deze soep als maaltijdsoep gebruiken, gebruik dan dubbele hoeveelheden
- Serveer de maaltijdsoep met vers gebakken stokbrood
Categorie: Voorgerechten
Ingrediënten: aardappelen, bouillon, knoflook, majoraan, olijfolie, paprika, paprikapoeder, runderpoulet, tomaten, tomatenpuree, uien
Was het lekker? Deel dit recept: