Goulashsoep

Bereidingstijd: 2 1/2 uuur

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 300 gram runderpoulet
  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 2 tomaten
  • 2 aardappelen
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 liter bouillon
  • 2 teentjes knoflook
  • Zout, peper, paprikapoeder, komijn, majoraan ( gebruik naar behoefte )
  • Olijfolie

Bereidingswijze van dit gerecht:

  1. Snij de uien, paprika, tomaten, aardappelen, en de knoflook
  2. Bak de uien met de knoflook in de olijfolie lichtbruin
  3. Voeg de gesneden paprika toe, vervolgens de tomaten erbij doen
  4. De runderpoulet erbij doen, laten meebakken met de tomatenpuree
  5. Doe de bouillon erbij, en laat alles aan de kook komen
  6. Laat de soep 2 uur gaar worden ( let op droogkoken )
  7. Als laatste de gesneden aardappelen 20 minuten mee aten koken
  8. Maak de soep op smaak met: zout, peper, paprikapoeder, komijn, majoraan

Serveertip:

  • U kunt deze soep als voorgerecht gebruiken
  • Ook kunt u deze soep als maaltijdsoep gebruiken, gebruik dan dubbele hoeveelheden
  • Serveer de maaltijdsoep met vers gebakken stokbrood

Categorie: Voorgerechten
Ingrediënten: , , , , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *