Heldere groentesoep

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 1 liter bouillon
  • 250 gram soepgroente ( wortel,bloemkool, selderij, peterselie, prei, tomaat )
  • 40 gram vermicelli
  • 150 gram gehakt
  • Zout en aroma

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de groente in blokjes
  2. Voeg de panklare groente bij de kokende bouillon
  3. Doe de vermicelli erbij, en laat dit 10 minuten doorkoken
  4. Maak van de gehakt,  kleine balletjes, en doe deze bij de soep
  5. Voeg het zout en de aroma toe ( u kunt het zout vervangen door een bouillonblokje te gebruiken )

Serveertip:

  • Een prima soepje als voorgerecht
  • Of bij de lunch, en zo maar tussendoor

Categorie: Voorgerechten
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *