Bereidingstijd: 20 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 300 gram kipfilet
- 1 blikje asperges
- 2 eetlepels mayonaise
- Kerrie. peper en zout
- Room
- 1 blikje mandarijnen
- Boter
- 4 blaadjes sla
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de kipfilet in kleine blokjes, en vermeng dit met kerrie, peper en zout
- Bak deze vervolgens in de boter gaar, en laat dit afkoelen
- Laat de asperges uitlekken, en snij deze in stukjes van 1 centimeter
- Laat de mandarijntjes uitlekken ( houd er een paar achter)
- De mayonaise vermengen met de room en een klein beetje sap van de mandarijntjes
- Vermeng voorzichtig de kipblokjes met de dressing en de asperges
- Doe een blaadje sla onder in een coupe
- En schep de aspergecocktail in de coupe
- Garneer deze af met een paar mandarijntjes
Serveertip:
- Serveer aspergecocktail als een fris voorgerecht met een sneetje geroosterd witbrood
- Als er verse asperges zijn kunt u natuurlijk deze gebruiken
Categorie: Koude voorgerechten
Ingrediënten: asperges, kerrie, kipfilet, mandarijnen, mayonaise, room, sla
Was het lekker? Deel dit recept: