Carpaccio van rauwe ham

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 200 gram rauwe ham
  • 1 kleine courgette
  • 200 gram champignons
  • 100 gram walnoten
  • 2 teentjes knoflook
  • Olijfolie, basilicum, azijn, mosterd
  • 2 trostomaten
  • 1 klein stokbroodje

 Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de uiteinde van de courgette en schil deze
  2. Snij de courgette in lange plakken
  3. Was de champignons zorgvuldig, en snij deze in plakjes
  4. Hak de knoflookteentjes fijn
  5. Maak een dressing van olijfolie, azijn, mosterd,  knoflook en basilicum
  6. Fruit de plakken courgette met de champignons aan in een beetje olie
  7. Leg dit op borden, en besprenkel dit met de dressing
  8. Serveer de rauwe ham rondom erbij
  9. Garneer het geheel af met, walnoten en plakjes trostomaat

Serveertip:

  • Serveer bij de rauwe ham carpaccio vers gebakken sneetjes stokbrood

Categorie: Koude voorgerechten
Ingrediënten: , , , , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *