Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 200 gram rauwe ham
- 1 kleine courgette
- 200 gram champignons
- 100 gram walnoten
- 2 teentjes knoflook
- Olijfolie, basilicum, azijn, mosterd
- 2 trostomaten
- 1 klein stokbroodje
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de uiteinde van de courgette en schil deze
- Snij de courgette in lange plakken
- Was de champignons zorgvuldig, en snij deze in plakjes
- Hak de knoflookteentjes fijn
- Maak een dressing van olijfolie, azijn, mosterd, knoflook en basilicum
- Fruit de plakken courgette met de champignons aan in een beetje olie
- Leg dit op borden, en besprenkel dit met de dressing
- Serveer de rauwe ham rondom erbij
- Garneer het geheel af met, walnoten en plakjes trostomaat
Serveertip:
- Serveer bij de rauwe ham carpaccio vers gebakken sneetjes stokbrood