Garnalencocktail

Bereidingstijd: 25 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 250 gram Hollandse garnalen
  • 125 cc slagroom
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • Whisky
  • Peper, zout en paprikapoeder
  • Sla
  • Citroen

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Klop de slagroom lobbig, en roer vervolgens de mayonaise en de ketchup erdoor
  2. Maak de saus op smaak met: whisky, zout, paprikapoeder en peper
  3. Was de sla en snij deze in fijne reepjes
  4. Leg onder in een coupe de gesneden sla
  5. En vul de coupe,s met de garnalen
  6. Vervolgens de cocktailsaus over de garnalen serveren
  7. Garneer de coupe rand af met een schijfje citroen
  8. Als laatste een beetje paprikapoeder erop strooien

Serveertip:

  • Serveer garnalencocktail als een heerlijk koud voorgerecht

Categorie: Koude voorgerechten
Ingrediënten: , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *