Bereidingstijd: 25 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 250 gram Hollandse garnalen
- 125 cc slagroom
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels tomatenketchup
- Whisky
- Peper, zout en paprikapoeder
- Sla
- Citroen
Bereidingswijze van dit recept:
- Klop de slagroom lobbig, en roer vervolgens de mayonaise en de ketchup erdoor
- Maak de saus op smaak met: whisky, zout, paprikapoeder en peper
- Was de sla en snij deze in fijne reepjes
- Leg onder in een coupe de gesneden sla
- En vul de coupe,s met de garnalen
- Vervolgens de cocktailsaus over de garnalen serveren
- Garneer de coupe rand af met een schijfje citroen
- Als laatste een beetje paprikapoeder erop strooien
Serveertip:
- Serveer garnalencocktail als een heerlijk koud voorgerecht
Categorie: Koude voorgerechten
Ingrediënten: citroen, garnalen, mayonaise, paprikapoeder, sla, slagroom, tomatenketchup, whisky
Was het lekker? Deel dit recept: