Gevulde komkommer (koud)

Bereidingstijd: 20 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 1 grote komkommer of 2 kleine
  • 4 plakjes ham
  • 2 hardgekookte eieren
  • Mayonaise
  • Zout, peper en kerrie

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Was de komkommer, en snij deze in schijven van 3 centimeter
  2. Hol een gedeelde uit met een pom Parisienne boor
  3. En doe de bolletjes in een kom
  4. Snij de hardgekookte eieren in reepjes
  5. Snij de plakken ham in zeer kleine reepjes
  6. Vermeng de komkommerbolletjes met de eierreepjes en de hamreepjes
  7. En maak dit op smaak met zout, peper, kerrie en mayonaise
  8. De uitgeholde komkommer hiermee ruim vullen

Serveertip:

  • U kunt gevulde komkommer gebruiken als koud voorgerecht
  • Maar ook als borrelhapje of garnering bij een buffet

Categorie: Koude voorgerechten
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *