Rundercarpaccio

Bereidingstijd: 20 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 300 gram rundercarpaccio (is te koop in de supermarkt)
  • 1 kropje  lollo rosso (eikenbladsla)
  • 50 gram pijnboompitjes

Voor de dressing:

  • Olie, azijn zwarte peper, zout en mosterd

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de lollo rosso fijn, was deze, vervolgens uit laten lekken
  2. De pijnboompitjes in een hete koekenpan roosteren, en af laten koelen
  3. De olie, azijn, zwarte peper, zout  en mosterd in een kom doen, en deze door elkaar roeren
  4. Haar de rundercarpaccio uit de verpakking, en verdeel deze over vier borden
  5. Verdeel de lollo rosso over de rundercarpaccio
  6. Besprenkel dit voorzichtig met dressing
  7. Als laatste de pijnboompitjes er over verdelen

Serveertip:

  • Serveer dit  als een prachtig voorgerecht

Categorie: Koude voorgerechten
Ingrediënten: , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *