Zalm amuse

Bereidingstijd: 15 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 80 gram gerookte zalm
  • 8 stuks kappertjes
  • Rucola
  • 4 takjes verse dille

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Neem 40 gram zalm, en pureer deze samen met de kappertjes tot  een gladde mousse
  2. Gebruik hiervoor een staafmixer
  3. Gebruik 4 eetlepels, en leg hierop enkele takjes rucola
  4. Vervolgens hierop de  plakjes zalm leggen
  5. De gepureerde zalm in een spuitzakje doen
  6. Spuit vervolgens een rozet zalmmousse op de plakjes zalm
  7. Garneer het af met een takje verse dille

Serveertip:

  • Gebruik deze zalm amuse als een hartig voorafje

Categorie: Koude voorgerechten
Ingrediënten: , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *